Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

2021.10.14.

2021.10.14. | Csütörtök | 18:00

Az idei PlanAll Day rendezvényen  egy fantasztikusan inspiráló beszélgetést hallgathattok meg Ördög Nóra, műsorvezető, Kende-Hofherr Krisztina, motivációs tréner, Viszkok Fruzsi, digitális tartalomgyártó, Csorba Anita, kreatív szakember és Porkoláb Gyöngyi társadalmi és kulturális mediátor részvételével

Mi a közös ebben a látszólag 5 teljesen különböző területen tevékenykedő és élethelyzetben lévő hölgyben?  Mindegyikük kiemelkedően sikeres a maga területén, melyet kitartó munkával ért el.  Manapság, amikor az online és a média felhígult világában könnyedén szerezhet bárki múlandó 15 perc hírnevet, mely azt az illúziót kelti a külvilágban, hogy a siker minimális befektetéssel is pikk-pakk elérhető, akkor érdemes meghallgatni azokat is, akik mindezt saját erőből, keményen dolgozva és az életüket alaposan tervezve érték el. Mert minden nap számít és az életünk napi szintű tudatos tervezése az a kulcs, amivel elérhetjük a számunkra kitűzött célokat.

A PlanAll Day keretében tervezett beszélgetésen a résztvevők mesélnek arról, hogyan szervezik az életüket, miben változtatta meg a tervezés saját és a környezetük életét, hosszabb és rövidebb távon. Inspiráló beszélgetés, példaértékű életet élő résztvevőkkel, mely a tudatos tervezésre buzdít és edukál.

 

PROGRAM

17:00 - 18:00
Érkezés, Welcome food/drink

18:00 - 19:30
PlanAll 2022 Bemutató

Szilágyi Gábor
alapító tulajdonos

Csorba Anita
kreatív tartalomgyártó

Kende-Hofherr Kriszta
motivációs tréner

Ördög Nóra
televíziós műsorvezető

Porkoláb Gyöngyi
társadalmi és kulturális mediátor

Viszkok Fruzsi
digitális tartalomgyártó

19:30 - 20:30
fotózkodás, vásárlási lehetőség, beszélgetés a résztvevőkkel

 


CORINTHIA HOTEL BUDAPEST | ÚTVONALTERV

 

Az oldal tetejére