Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
5.990 Ft
4.193 Ft (3.302 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Elfogyott
Szállítási díj: 1.590 Ft
heti - havi tervező
éves fő célok
féléves áttekintő
hangulatkövető
szokáskövető
kiemelt napok
anyagi tudatosság
jegyzet, bullettpoint
könyvespolc

Viszkok Fruzsi PlanAll 2021 Night Star

5.990 Ft
4.193 Ft (3.302 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Szia, Naplótárs!

Egy újabb izgalmakkal és lehetőségekkel teli év vár ránk! Én személy szerint mindig nagyon lelkesen állok az évkezdéshez, mert úgy érzem, hogy ilyenkor végre értékelhetem az elmúlt időszak eseményeit, átgondolhatom, hogy miben szeretnék változni, fejlődni, és újult erővel, új célkitűzésekkel felvértezve kezdhetem az évet, hogy az még eredményesebb legyen.
Én hiszek a friss kezdetekben, újévi fogadalmakban, amiket szeretek írásos formában is rögzíteni magamnak, majd az év folyamán időről időre visszatérni hozzájuk, és számba venni, hogy addig milyen haladást sikerült elérnem.
Ehhez ez a határidőnapló tökéletes társ lesz, hisz mindent megad, hogy te irányíthasd a napjaidat, valamint nyomon követhesd a céljaidat, feladataidat, szokásaidat, hangulatodat és a pénzügyeidet is. Legyen ez a napló a te tárgyiasult személyi asszisztensed, akihez bármikor fordulhatsz, hisz megbízható (amit egyszer felírtál, az biztos nem fog elveszni), megértő (bármit megoszthatsz vele), és kiemelkedő az időmenedzselésben (tökéletesen beoszthatod vele az idődet).

Használd a naplót mindennap, hogy állandó emlékeztetőként szolgáljon a céljaid eléréséhez. Ha már az égbolt volt idén a fő inspirációm, kezdd az évet ennek a népszerű mondásnak a jegyében: Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.

Viszkok Fruzsina

Az oldal tetejére