Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.190 Ft
1.095 Ft (862 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Vonalkód: 5997416581108
Szállítási díj: 1.490 Ft
Diák tervező naptár ​B6 méretben
2020 augusztus- 2021 július
Heti, havi tervező
Órarend
2020-2021 éves áttekintő
Nyáriszünet tervező
Verseny-, beadandó tervező
Jegyzet; bulletpoint és vonalas

Planall Study Mini B6 Diák Tervező Sneakers

2.190 Ft
1.095 Ft (862 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

A PlanAll Study B6 Sneakers dinamikája váratlanul ránt magával – te már csak a tervezés kellős közepén veszed észre, hogy bele is vágtál a napjaid szervezésébe.
A PlanAll Study B6 Diák Tervező ugyan méret szempontjából kompaktabb „nagytestvérénél”, hasznosságát tekintve semmivel sem kevesebb nála. Akár egy nagyobb zsebben is elfér, így bármikor kéznél lehet, amikor csak szükség van rá, és az iskolán kívüli szabadidős tevékenységek tervezésekor is jelentősen megkönnyítheti használója dolgát.

A praktikus, gyakorlatias megoldásokra vágyó felső tagozatosok és középiskolások garantáltan megtalálják a nyolcféle PlanAll Study B6 Diák Tervező között a hozzájuk legjobban illő stílust, legyen szó akár vidámabb, csajosabb, dinamikusabb mintákról, akár komolyabb, felnőttesebb dizájnról.

A PlanAll Study B6 Diák Tervezőben megtalálható minden, amire egy közoktatásban tanuló diáknak szüksége lehet egy összeszedett, jól szervezett tanév tervezéséhez és végigkövetéséhez:

 • Heti tervező 2020 augusztus 1 - 2021  július 31 között
 • 2 éves áttekintő:  A PlanAll Study B6 Diák Tervezőben áttekinthető a 2020/2021-es és a 2021/2022-es tanév is, hogy a tervező segítségével egy teljes naptári évet a Neked legmegfelelőbben alakíthasd.
 • Órarendek: Akár 4 különböző órarendet is bejegyezhetsz a PlanAllodba, az órákat Te számozhatod meg, vagy akár a ki- és becsengetések időpontját is bevezetheted, sőt, a különórákat is könnyedén jelölheted.
 • Féléves eseménynaptár: A tanév legfontosabb dátumait összerendezheted egy havi bontású táblázatba, hogy garantáltan ne maradj le semmiről.
 • Verseny- , pályázati, beadandó naptár: Ez a speciális naptár segít az egész év áttekintésében. Egy helyen összegyűjtheted benne az összes nevezési és leadási határidőt. A kétszínű színezésnek hála, az adott hónap heteit is könnyedén elkülöníthetd
 • Nyáriszünet tervező: Ugyan ez elsőre másképp tűnhet sokak számára, de pontosan tudjuk, hogy a nyári szünet is része a tanévnek. Áttekintő naptárunkban könnyedén bejelölhetők a táborok, kirándulások időpontjai, hogy a nyári programok, nyaralások könnyedén tervezhetők legyenek.
 • Féléves célok táblázata: A PlanAll Study B6 Diák Tervező szeretne segíteni Neked abban, hogy tisztán lásd, mit szeretnél elérni. Egyszerű célokat fogalmazhatsz meg tanulással, egészséggel, énidővel, kikapcsolódással, baráti kapcsolatokkal, családdal, anyagi és környezeti tudatossággal kapcsolatban, sőt, a féléves átlagodat is megjelölheted.
 • Havi áttekintők: Minden hónap megkezdését egy kétoldalas havi áttekintő naptár segíti, amely mellett lehetőség van a havi tennivalók listázására. A hónap fontos napjait már itt megjelölheted. Hogy erőt adjunk a hónap tervezéséhez, minden áttekintő naptár mellé elhelyeztünk egy motiváló idézetet is.
 • Részletes napi bontás: A PlanAll Study B6 Diák Tervezőben a névnapok mellett feltüntettünk minden jelentős évfordulót, világnapot, emléknapot, ünnepnapot. A hétköznapokat külön napszakokra osztottunk, hogy leegyszerűsítsük a különböző programok tennivalók egy napra való összeszervezését, emellett hagytunk helyet az aznapi fontos tudnivaló kiemelésére is.
 • Féléves értékelési felület: A félév végén számba veheted a sikereidet és átgondolhatod, milyen tényezők közrejátszása miatt nem teljesítetted esetlegesen a félévre kitűzött céljaidat. Átgondolhatod a félév történéseit, és egy 10-es skálán, színkódokkal értékelheted havi bontásban a féléves célok teljesülését.
 • Szabad jegyzetelési felületek: Segítünk, hogy minden felületet maradéktalanul ki tudj használni. Természetesen helyet biztosítunk az eddigiekhez nem kapcsolódó, egyéb témákban készülő jegyzeteidnek, kiegészítéseidnek is. A hónapok közötti és melletti hagyományos vonalazású oldalakon túl négyzetes pontháló is a rendelkezésedre áll a hónapok között, hogy kedved szerint használhasd akár jegyzetelésre, akár rajzolásra.

Az oldal tetejére