Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Master Class

Master Class

 

A tanárok nélkülözhetetlen partnere – PlanAll Master Class Tanári Tervező

 

Az elmúlt pár hónap ismét bebizonyította, amit már régóta tudunk: a tanárok a mindennapok hősei. Hatalmas örömmel és óriási büszkeséggel mutatjuk be számukra a PlanAll-család Master Class Tanári Tervezőjét, bízva abban, hogy méltó társuk és állandó segítőjük lesz ez a forradalmian új termék.

A PlanAll mindig valami újat, valami izgalmasat hoz. Nincs ez másként most sem, hiszen a nyolcféle designnal elérhető és a tanévtervezők között egyedülálló módon spirálos-gumis Master Class valamennyi tagja messze többet kínál, mint egyszerű évközi határidőnaplót: nélkülözhetetlen eszközt minden, a tanítás során felmerülő adminisztrációs kihívás megoldására.

A Master Class Tanári Tervezőt általános iskolai és speciális nevelési igényű iskolák tanárai, gimnáziumi oktatók, egyetemi professzorok és adminisztrátorok bevonásával készítettük, így talán semmi nem kerülte el a figyelmünket, hogy ez a tervező minden helyzetben praktikus segítséget nyújthasson.

Hogy mi minden található benne?

  • Nyolc órarend, így több osztály időbeosztása is követhető egyszerre.
  • Összesített naptár a 2020/21-es és a 2021/22-es tanévre, hogy az egész év átlátható és könnyen tervezhető legyen.
  • A verseny-, pályázat-, beadandó- és vizsganaptár segítségével lesz idő felkészülni mindenre, így a határidőket nem előzik meg álmatlan éjszakák, hanem nyugodt hangulatban telhet az év.
  • A hétköznapokat érintő fontos információk (pl. szünetek, értekezletek, felvételik stb.) egy helyen, az eseménynaptárban megtalálhatók, így minden gördülékenyen halad. 
  • A tervező ellátja a klasszikus napló funkcióját is, amelyben egy tanuló előmenetele egész évben követhető. (2.kép)
  • A havi és napi bontású naptár segítségével nemcsak könnyen tervezhetők a tanárok előtt álló időszakok, de a személyes céloknak és feladatoknak is jut hely.
  • A tervező végén természetesen a jegyzetek számára is akad néhány oldal.