Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Master Class

 

A tanárok nélkülözhetetlen partnere – PlanAll Master Class Tanári Tervező

 

Az elmúlt pár hónap ismét bebizonyította, amit már régóta tudunk: a tanárok a mindennapok hősei. Hatalmas örömmel és óriási büszkeséggel mutatjuk be számukra a PlanAll-család Master Class Tanári Tervezőjét, bízva abban, hogy méltó társuk és állandó segítőjük lesz ez a forradalmian új termék.

A PlanAll mindig valami újat, valami izgalmasat hoz. Nincs ez másként most sem, hiszen a nyolcféle designnal elérhető és a tanévtervezők között egyedülálló módon spirálos-gumis Master Class valamennyi tagja messze többet kínál, mint egyszerű évközi határidőnaplót: nélkülözhetetlen eszközt minden, a tanítás során felmerülő adminisztrációs kihívás megoldására.

A Master Class Tanári Tervezőt általános iskolai és speciális nevelési igényű iskolák tanárai, gimnáziumi oktatók, egyetemi professzorok és adminisztrátorok bevonásával készítettük, így talán semmi nem kerülte el a figyelmünket, hogy ez a tervező minden helyzetben praktikus segítséget nyújthasson.

Hogy mi minden található benne?

 • Heti tervező 2020 augusztus 1 - 2021 július 31 között
 • 1 ív élmény matrica: Feldobja a tervezés folyamatát és vidámságot csempész a tanév legnehezebb napjaiba is.
 • 1 ív naptármatrica:  Segít, hogy könnyedén megjelölhetők legyenek a legfontosabb napokat, hogy véletlenül se kerülje el használója figyelmét egy tanulmányi verseny vagy múzeumlátogatás.
 • 2 éves áttekintő: A PlanAll Master Classban áttekinthető a 2020/2021-es és a 2021/2022-es tanév is, hogy a tervező segítségével egy teljes naptári naptári év is egyszerűen tervezhető legyen a segítségével.
 • Órarendek: Akár 8 különböző órarendet is bejegyezhető a PlanAll Master Classba, az órák szabadon megszámozhatóak, vagy akár a ki- és becsengetések időpontja is bevezethető melléjük, sőt, a különórákat is könnyedén jelölhetők.
 • Osztálynapló: Akár 12 osztálynapló is vezethető egyszerre a PlanAll Master Class segítségével. A táblázatok egyszerűvé teszik a kisjegyek, pluszok vezetését. Mivel a sorok beszámozása a használóra van bízva, egy blokkon belül akár több csoport érdemjegyei is vezethetők, a tervező egyszerűen használható sajátos nevelési igényű, csökkentett létszámú osztályok dokumentálására is.
 • Egész féléves eseménynaptár: A félév legfontosabb időpontjait, határidőit közös táblázatba is bevezetheted, így könnyebben átlátható, tervezhető a félév. Belekerülhet a félév kezdő- és végdátuma, a bukásértesítő és jegylezárás határideje, az érettségi vizsgákkal és a felsőoktatással kapcsolatos határidők, a szünetek kezdő- és végdátuma;
 • Külön táblázatot szenteltünk a csenetési rend, valamint a fogadóórák, szülői értekezletek, nyílt napok tervezett időpontjainak feljegyzésére.
 • Közérdekű információk táblázta: A PlanAll igyekszik minden igényre és eshetőségre felkészülni. Külön táblázatot szenteltük a leghasznosabb kontaktoknak, legyen szó segélyhívásról, sportról, pályázatokról vagy felvételi információkról.
 • Vizsgaidőszak-tervező: A tavaszi és az őszi félév vizsgaidőszaka is egyszerűen tervezhető egy kifejezetten erre szánt, az időszakot napi bontásban bemutató naptár segítségével.
 • Verseny- , pályázati, beadandó naptár: Ez a speciális naptár segít az egész év áttekintésében. Egy helyen összegyűjtheted benne az összes nevezési és leadási határidőt. A kétszínű színezésnek hála, az adott hónap heteit is könnyedén elkülöníthetők.
 • Kiemelkedő teljesítmények táblázat: A versenyeken, projektekben résztvevő tanulókat egy külön táblázat segítségével is nyomon követheted, így a félév zárásánál egy helyre összegyűjtve láthatod, hogy kik azok, akik elismerésre érdemesek.
 • Havi áttekintők: Minden hónapmegkezdését egy kétoldalas havi áttekintő naptár segíti, amely mellett lehetőség van a havi tennivalók listázására. A hónap fontos napjait már itt megjelölheted a naptármatricák segítségével. Hogy erőt adjunk a hónap tervezéséhez, minden áttekintő naptár mellé elhelyeztünk egy motiváló idézetet is.
 • Hiányzás napló: havi bontásban vezethető a hiányzók névsora is. A nevek mellett feltüntethető az osztály, a tantárgy, és bejelölhető a hiányzás napja. A táblázat nagyban megkönnyíti a hiányzók bevezetését az e-naplóba is, ha erre csak az óra után van lehetőséged.
 • Részletes napi bontás: A PlanAll Master Classban a névnapok mellett feltüntettünk minden jelentős évfordulót, világnapot, emléknapot, ünnepnapot. Emellett a napi bontású naptárban könnyedén vezetheted az órákat, és bőven marad helyed a kiegészítéshez, jegyzeteléshez is.
 • Nyáriszünet tervező: Ugyan ez elsőre másképp tűnhet sokak számára, de pontosan tudjuk, hogy a nyári szünet is része a tanévnek. Áttekintő naptárunkban könnyedén bejelölhetők a táborok, kirándulások, ügyeleti napok időpontjai, hogy a nyári programok, nyaralások könnyedén tervezhetők legyenek.
 • Évnyitó- és évzárótervező: Tudjuk, milyen nehéz a nyári szünet után visszazökkenni az iskolai életbe, vagy éppen az utolsó pillanatig kitartani és még az évzáróval is foglalkozni, ezért egy részletes évnyitó- és évzárótervezővel szeretnénk segíteni a munkádat. A tételesen felsorolható teendők mellett a hasznos elérhetőségek is helyet kaptak a tervezőtáblázatban.
 • Osztálykirándulás-tervező: A tervező segítségével egy helyen összeszedhetó a kirándulás időpontja, a szállás címe, a programok, a hasznos kontaktok, a kísérők elérhetőségei és a kirándulással kapcsolatos teendők is.
 • Egyéb alkalmak tervezői: A PlanAll Master Class lehetőséget biztosít egyéb események, erdei iskolák, kirándulások, többnapos tanulmányi versenyek, projektek, csereutak megtervezésére is. Könnyedén listázhatók a tennivalók és a programhoz kapcsolódó elérhetőségek is.
 • Online osztálycsoportok áttekintése: Ugyan már a Covid előtt megindult az oktatás részleges átirányulás az online térbe, a járványügyi helyzet kiteljesítette ezt a folyamatot. Egyre több tanár működtet Facebook vagy Google csoportot diákjai számára, amely segítségével tananyagot, házi feladatot, hasznos tudnivalókat oszt meg a diákokkal. A PlanAll Master Classban immár e csoportok rendszerezéséhez külön táblázat áll rendelkezésre.
 • Értekezlet jegyzetek: Saját helyet kaptak az értekezletekről készülő jegyzetek. Az oldal alján elkülönített részen pedig lehetőség van a kiemelten fontos információk jelölésére.
 • Szabad jegyzetelési felületek: Segítünk, hogy minden felületet maradéktalanul ki tudj használni. A hónapok között és a tervező végén helyet biztosítunk az eddigiekhez nem kapcsolódó, egyéb témákban készülő jegyzeteidnek, kiegészítéseidnek.

Az oldal tetejére