Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kende-Hofherr Krisztina interjú

 

 

KENDE-HOFHERR KRISZTINA

 

Kende-Hofherr Krisztina a Ken Media többségi tulajdonosa, a NőComment! Tvshow ​executive producere, és az olyan sztárok menedzsmentjéért felelő TMC Management vezetője, mint Liptai Claudia vagy Hajós András. Krisztina megszállott pozitív gondolkodó, aki életével több ezer nőnek jelent példaképet és inspirációt.

 

A naptár és az évtervező tervezése közben mi volt a legfontosabb számodra? Mi vezérelte a munkát?
Mindenképpen azt szerettem volna, ha sikerül valami olyat létrehozni, ami hasznos a mindennapokban, segít a time menedzsment, a célmeghatározás, a tervezés és a tudatos napi életvitel területén. Ezek szerintem elengedhetetlenek a siker eléréséhez. Fontos volt, hogy az életünk minden területe bele tudjon kerülni, ne csak a munka, de az énidő, a család elfoglaltságai és az egészségre való odafigyelés is. Ezek mellett fontosnak tartottam azokat az üzeneteket és idézeteket is elhelyezni benne, melyek engem is segítenek és motiválnak nap mint nap.

Miben különleges a KHK-naptár?
Részben a korábban már említett sok területet érintő tartalomtól, a belőlem áradó pozitív életszemlélet miatt, és azért, mert egy valódi tapasztalatokon nyugvó és az alapján működő rendszert ad mindazoknak, akik elkezdik használni. számunkra. Ehelyett arra törekszem, hogy értékeljem mindazt, amim van, és örüljek az apró és pici dolgoknak is!

A karriered alakulásában mennyire játszott szerepet a tudatos tervezés?
Az jellemző rám, hogy engedem, hogy megtaláljon egy-egy lehetőség, és amikor ez megvan, akkor már teljesen tudatosan építem, fejlesztem és próbálom belőle a tőlem telhető legtöbbet kihozni. Elmondhatatlanul maximalista vagyok, amihez nagy munkabírás párosul. Persze vannak olyan projektek és álmok is az életemben, melyeket nagyon tudatosan és hosszú kitartással valósítottam meg.

A hétköznapok során mi jelenti számodra a legnagyobb inspirációt?
A pozitív visszajelzés és az elismerés. Az, hogy a tevékenységem pozitív és előremutató hatással van másokra.

Van kedvenc motivációs előadód, aki számodra is meghatározó példakép?
Mel Robbins és természetesen Oprah.

Te is a a saját naptárad használod?
Micsoda kérdés! Igen, és imádom!

Mit jelent a számodra a spontaneitás?
Fiatalkori emlékeket, bolondságot, lazulást, énidőt, játékot, ritkán adódó élményt.

Mi a legfontosabb rutin a hétköznapjaidban?
A reggeli első másfél óra és a lefekvés előtti egy óra mindig ugyanúgy telik. Ez ad biztonságot és rendszert.

Mi volt számodra a legfontosabb visszajelzés az előző évi naptárral kapcsolatban?
Az, hogy milyen hamar elfogyott, és az, hogy még nyáron is érkeztek elismerő és köszönő levelek. Ha valakinek ettől lett rendszer az életében, ettől változtak meg a napjai, ettől lett hatékonyabb és ezáltal sikeresebb, annál többet nem is kívánhatok.

Mit gondolsz, a Te naptárad és életterveződ miben nyújthatja a legnagyobb segítséget a vásárlók számára?
Nem kell gondolkodni és kitalálni, hogy milyen napi rutint és rendszert kellene követni, hiszen ez mind benne van a naptárban. Aki használja, biztosan úgy érzi majd, hogy nincs egyedül, mert ott vagyok vele és fogom a kezét.