Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Elfogyott
Vonalkód: 5997416584222
Szállítási díj: 1.590 Ft

heti tervező
havi-féléves tervező
élettervező
motiváció
ünnepek tervezése
kiskedvenc fontos adatok
nyári szabadság, szünet tervező

KHK PlanAll 2021 Black Sikertervező Naptár

5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás

SZIASZTOK!

Mindenkit szeretettel köszöntök a harmadik, 2021-es KHKxPlanALL élettervezőben. Az indító szöveg mindig nagy kihívás a számomra, mert szeretnék már itt az elején lendületet adni mindazoknak, akik az én határidőnaplómat választották, hogy minden egyes pillanatban kapaszkodó lehessen a hétköznapokban. Azt hiszem, a látható sikereim mellett talán az a legnagyobb eredményem, amely utat az elmúlt 20-25 évben bejártam.

Pályakezdőként naiv voltam, maximalista és hittem. Meg akartam váltani a világot. Tapasztalatlan is voltam. Csak a szakma és a szakmaiság érdekelt, nem vettem figyelembe semmilyen más szempontot. Nekimentem fejjel a falnak az igazamért. Fájt. Néha annyira, hogy azt hittem, talán nem is élem túl. Vak is voltam. Sokszor, sokakkal szemben. Temperamentumos és hirtelen, lobbanó is voltam. Meg akartam felelni mindenkinek.

Több, mint 20 év telt el. Még mindig maximalista vagyok és még mindig hiszek. Naiv már nem vagyok, de így is meg akarom váltani a világot. Sok tapasztalatot gyűjtöttem és ma már sokkal fontosabbak az emberi szempontok és csak ezek után jönnek a szakmaiak. Látok. Már nem megyek neki a falnak sem és nem harcolok a végletekig az igazamért, csendben mosolygok csak magamban. Boldog ember vagyok. Nem vagyok hajlandó rosszul érezni magam. Sokat dolgoztam azon, hogy ne robbanjak, hogy jól érezzem magam a bőrömben és ne arra koncentráljak, ami nincs, hanem annak örüljek, ami van. Már csak magamnak akarok megfelelni.

És a lényeg! A szenvedély, a lelkesedés, a tenni akarás, a kitartás és az alázat a régi. Vigyázok, hogy így is maradjon, mert csak egy életem van, és ezt szeretném úgy élni, ahogy nekem jó. Minden egyes nappal közelebb vagyunk a végéhez, és nem tudjuk, hogy meddig tart. Hozzuk ki minden pillanatból a maximumot!
Nagyon igyekeztem, hogy ehhez hasznos segédeszközt adjak.

 

Legyen ez eddigi életed legjobb éve!

Kende-Hofherr Krisztina

Az oldal tetejére